Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

köper inte absurditet

 

när orrtuppar träder fram oavsett ålder

mossbelupna narkomaner

alkoholister satanister annan etnicitet

och den som söker en mammi

sanningen bakom slöjorna spindelben

ORÄTTVISOR

träd fram den som är skuldfri!

ändå upphör ni aldrig straffa den

som redan betalat

och nättrollen anfaller alltid

då brännsåret nalkas!




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2021-07-18 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP