Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks-danserskan som föll ur svängen



Miss Cherry samlade
på sockerkaks gubbar

Än här,än där,for de
i diket när heta kärleks
löften blev dem sviket

Och de blev dumpade
I långa rader ifrån
Hennes heta bravader

Men en kväll efter ett
Kärleksmöte kraschade

Hon med sin bil som då
började brinna innan
hon hann hinna ut

Brännskadade svårt sitt
halva ansikte och halsen


Den ende som brydde sig
om henne och vårdade
Henne ömt var en fet

Blind krigsinvalid som
gjorde henne så förnöjd.

Både här som där
och som verkligen

Kunde bära upp sitt
efternamn med stor
stolthet trots sitt hand
-ikapp:Mr. Dickson

Och det endaste de tog
betalt ifrån varandra

Var i de renaste av
av trofast kärlek!









Fri vers av Sefarge VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-18 14:55



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En kvinna som förlorat sin skönhet är ofta inte så mycket värd hos männen. Men det här sorgliga sagan fick ändå ett ( nästan) lyckligt slut.
2021-07-18

  Kungskobran VIP
Vilket äventyrå
2021-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP