Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Nedtecknat av Nebamoa. v


Mellan djur och människa, en tvetydighet är varje ängel

Jag stod bredvid henne men det var inte ömsesidigt
Om jag just då var osynlig minns jag inte klart
Jag råkade bara stå där och vara en börda
Jag en dalmatiner eller afghan kanske




Fri vers av Horace
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-18 15:19



Bookmark and Share


  karenina VIP
Mkt bra beskrivet, du fångar känslan så väl när man känner sig icke önskvärd.
2021-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace