Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggorna av moln

Skuggan hänger över taken

Ett skydd för den som suktar

Efter svalkan och osynlighet 

 

Skuggorna dansar med vinden

Leker bland trädens löv

Och fyller luften med syre




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-29 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP