Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omvänd

Du lyckades
vända mig
mot mig

Nu har jag
vänt tillbaka

Omvänd
och stannar
på den här
sidan




Fri vers av ADI Nehlin
Läst 197 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-07-18 15:28



Bookmark and Share


  aol
Bra gjort av dej vännen, kram
2021-07-24

    ej medlem längre
Så viktigt att kunna ta tillbaka kontrollen, och behålla den. Att bli utsatt för manipulation är otäckt.
2021-07-18

  karenina VIP
Bra. Inga utflykter på bekostnad av ens jag
2021-07-18
  > Nästa text
< Föregående

ADI Nehlin