Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Nedtecknat av Nebamoa. VI


Min natur är att leda vilse, men med bravur och timing

Om Nebamoa, mitt namn, enbart står för ondska återstår att se
Många tackar mig i sista stund, när jag tar dem med mig
Vart vi skulle frågade de inte, inget svar kan ges idag
De följer villigt med, glada att det äntligen är över




Fri vers av Horace
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-23 07:53



Bookmark and Share


  karenina VIP
Efter långt lidande kan vilan vara en efterlängtad befrielse. Bra formulerat!
2021-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace