Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


STURSKE LILLE STIG

"Nu så är det krig!"

sa sturske lille Stig

"Det blir en envig!"

sa sturske lille Stig

 

Usch, vad Stig är stursk

och styv i korken!

Undrar faktiskt var han

har fått orken

 

 

LARZ GUSTAFSSON 18/7 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2021-07-18 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP