Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Proppskåpet

 

många sagor har diktats

trollmorssleven rörde om gröten

vips hade trollen förlorat sin svans

och de kunde gå i land

siffror bokstäver och röken

det enda som kvar svävade

sprang upp via skorsten och försvann

lånekort på biblioteket har vi alla

en del portkoder så öppnar sig

Alladins trädgårdar minsann




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2021-07-18 17:36



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
de små liken utanför klostermuren har alla hört talas om
de största SVINEN går klädda med kragen bak och fram!

Döden ett billigt pris för dessa falska
profeter!
2021-07-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP