Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Ur "Terapisoffan"


GALENSKAPLIGT ( I )

Medvetna galningar behöver
ingen vara rädd för,
det är de som är omedvetna
om sin galenskap som är farliga,
både för sig själva och sin
omgivning.

-Kan du ange några exempel på
vilka dessa personer är ?

Politiker kan vara extremt farliga
likaså vissa terapeuter och psyki-
atriker som utgår ifrån att alla
andra är galna utom dom själva.


~




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 142 gånger
Publicerad 2021-07-18 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP