Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynlig

 

 

om dagen

när du inte är här

när du kanske inte ens finns

bara i mina drömmar

kan jag låtsas det omöjliga

frammana dig som verklig

 

men du flyr alltid

lämnar bara kvar din skugga

som ett bevis på din ickeexistens

 

såg mig själv i spegeln

vaga konturer av något diffust

en bild av min dåliga självkänsla

får mig att blekna mer och mer

 

målar min bild på spegelns glas

ser på personen i spegeln

ett snett leende blir svaret

jag finns

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-07-19 08:24



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Texten ger en speglande bild av en person med dålig självkänsla som speglar sig och finner sig till slut såsom i en spegel.
2021-07-22

  Kungskobran VIP
Ett snett leende är bättre än inget leende alls.
2021-07-21

  Kajan VIP
En bra och intressant text. med vaga konturer och skriven med lätt handlag, snyggt !
2021-07-19

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om att våga tro på sig själv även när självförtroendet sviktar.
2021-07-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra skrivet om självkänslan, denna ibland undflyende varelse. Men ibland hittar man den.
2021-07-19

  Sparvögat VIP
Vackert tecknat om vägen till läkande självkänsla…
2021-07-19

  PPQ
mycket vacker
2021-07-19

  BenGust VIP
Jag finns och jag räcker till !
2021-07-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en inre resa från mörker till ljus.
2021-07-19

  Susen VIP
Vackert skildrat om självkänslan som ses växa i slutraderna
2021-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP