Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Karim Al-Abdallah


PARKSOFFAN VID PORTEN

Det står en parksoffa här vid porten

Och den har jag satt mig på

Medan själen filtrerar lorten

och släpper in himmel blå

Här sitter tre kärringar dagtid

Men nu är det faktiskt min tur

Ja, här har jag nu fattat posto

Runt mig byggs en osynlig mur

 

 

LARZ GUSTAFSSON 18/7 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2021-07-18 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP