Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går runt runt

Vad söker stillheten eller rörelsen 

I massor av bilder från igår och idag 

Tillfälligt avbrott i ångesten och svaga andetag 

Gula av saknad och längtan efter hopp

 

Hej säger chauffören till dig i gryningen 

Vi får hoppas att din önskan är just din 

Kommer de av sig själva

 

Eller kan de inte låta bli 

Att vänta på en blomma en blå låga

Allt går runt runt i cirklar 

 

Stillheten eller rörelsen livet ger 

Natten omsluter oss alla på ett ögonblick 

Tystnaden stänger sina käftar och ler hotfullt 

Liv saknas på hela din repertoar av dåtid 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-20 06:57



Bookmark and Share


  Susen VIP
Tänkvärdat
2021-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP