Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andhämtning

Klart som eld
uti himlen,
fångar mina öron
upp, din djupa suck...

Ditt tunga hjärta
lyses upp
av din
hoppfulla andhämtning

Än finns tid kvar
att gå vilse
och hitta tillbaka

Allt har sin gång...

Stjärnornas kamp
driver genom nattvilan
och upplöses med
morgonljuset...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-18 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP