Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nedsprungen av klocktornet


eller var det en medlem sprungen ur Metoorörelsen
som vilse har gått
för inte var det gospelkören
otaliga besök har min sida fått
av all skit har jag illa mått
något ur skvalet
"jag slickar gärna din ljumske
resten kan ni bara ana er till "
för kastade allt i sopkastet
endera är det sjukdom som smittat andra
eller så är det en tulipan
vars blad faller en om dan

varför irritera sig dramaturgen
den solar sig så bra i sitt eget sken






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2021-07-19 07:45



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
visst blir en glad fick tummen upp
av vården
nemas problemas fortsätt med
dina kompresser du är på rätt väg
vi tummade på alltid skyddskläder på då de små rovdjuren i luften minglar
2021-07-19
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP