Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det äkta klokuggla

 

är inte stad med släckta ljus
det är hjärtat som berör
stod länge bakom din dörr
blev först rädd mörkret tystnaden
så hörde jag dina andetag
hjärtat som bultade
en brusande våg drog genom själen
mitt skenande hjärta jublade
du lever

såg även alla som häckat framför din dörr
utomjordingarna från förr




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2021-07-28 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP