Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN LITEN IDIOT

En liten idiot

vill bilda opinion

och samla galna fans

omkring sin lilla tron

En liten idiot

har ingenting förstått

ty synden har förmörkat

den hjärna som han fått

 

LARZ GUSTAFSSON 19/7 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 141 gånger
Publicerad 2021-07-19 07:16



Bookmark and Share


  Trädskugga
Din finns många idioter och de små ettriga jävvlarna är värst
2021-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP