Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Domaren

 

den som aldrig levt rädslan

blir aldrig en hel människa

kan aldrig förstå den som bär tagelskjortan

med rent ansikte

det var då vi förlät oss själva

att vi ingenting förstod




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2021-07-19 19:07



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
På kornet hjärtekram
2022-09-19
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP