Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄRA


Jag står i förnekelsens skugga
vid kärlekens groende frö
Förnekar längtande lustans längtan
som förvandlat isar till värmande tö

När de
brinnande beröringarna bränner
kastas jag in och åter ut ur din famn
Med blickar som skyggt undviker
viskar jag kärleksfullt
ditt ännu onämnda namn




Bunden vers (Rim) av Maria Gripenhoftner
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-19 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Gripenhoftner