Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögondjupa blå

 


isproppen lossnar


majflödet far


inom kort sommar


havsfläktande dar


 


lövgången blänker


feskesprötssväng


och nät kastas ut


av samlade gäng


 


vågplöjeskutor


böljande sikt


glittret från viken


nån dyker från svikt


 


barnastojsrundspring


solkattor flyr


gungande grönska


ekorren så yr


 


solrundependling


damer med hatt


åldersmän tvistar


om ögondjup skatt




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-07-19 16:36



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Sprudlande underbar sommarstämning !
2021-07-23

  Susen VIP
Språkets skatt trollar du fram i rytm och rim. Tjusigt
2021-07-20

  Öknens Ros VIP
Härlig lek med ord, fantasi som flödar.
2021-07-20

    Lena Staaf VIP
En glad och uppsluppen sommardikt med roliga ordsammansättningar!
2021-07-19

  bohemen VIP
jag gillade denna text. Den kändes som befriande...
2021-07-19

  Elinor Sörensson VIP
Rytmiskt rimmad och härligt
lekfull text. Som sprittande
vårkänslor.

Nyord med finess.
2021-07-19
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP