Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtal på Gågatan

Ja, vi samtalar spontant

med varann

Här på vår gågata

Jag vill ta vara på

dessa naturliga samtal

med de lite äldre damerna...

Vi lever här och nu

omslutna av sommarens ljuvlighet...

Å imorgon ska jag till Hållö!

(en ö utanför Smögen)

Jiepeeee...!




Fri vers av bohemen VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-19 17:47



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Det vardagliga har en viktig plats i vår tillvaro.
2021-07-20

  Monica Lindgren
Bra! Just detta vardagssmåprat har, tror jag en viktig funktion, särskilt för lite äldre människor!
2021-07-19
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP