Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TUNGA DAGAR

Tunga dagar

Jag orkar inte bära

Att bli buren

det är en nåd, en ära

Tunga dagar

De dagar jag ej valde

Och förtreten

som jag i lönndom svalde

Hjärtat tyngs av

det sorgsna ögonkastet

Men jag saknar ju

disciplin och fasthet

Tunga dagar

När ska Jesus komma

och lyfta hem mig

som ett plan i Bromma?

 

LARZ GUSTAFSSON 19/7 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2021-07-19 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP