Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för idag Peter parker


Sjungande träden

började åter gnola på trastmelodi

Tog fram sitt staffli

Målade streck och glada kulörer

Mycket att göra framöver

för koltrastparet

Jag hade fått svaret

Nykläckta ungar fem

Hade vaknat i sitt ombonade hem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2021-07-19 21:23



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Alldeles nakna nykläckta
2021-07-19
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP