Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det där satt fan långt inne, den texten kom fan inte lätt


sökare

Så har det ändå börjat skymma
Så har jag ändå satt mig ner och försökt reflektera över tillvaron
Och vad är det för tillvaro som jag befinner mig i
Det är en värld som jag inte känner

Jag är en sökare
Och jag har ännu inte slagit mig till ro
Jag har ännu inte funnit det jag sökt
Jag har heller ingen kvinna
Ännu är jag inte mätt
Ännu har inte mina sinnen stillats

Försök passa in, ta inte i så förbannat
Men jag har ingen som helst lust att anpassa mig
Jag har noll behov av att passa in
Och jag försöker bara komma upp på scen igen
En show till, en kväll till


Jag är en sökare
Det har jag nog alltid varit
Och fan heller att jag lägger av nu
I helvete heller att jag slår mig till ro nu
Det finns kärlek, det vet jag och det är kärlek som det handlar om
Varför inte?
Kärlek är det enda viktiga här i livet


Det är så stilla, det är så tyst och jag saknar allt det där som det ger
Jag vill sväva fram
Dagen där på vill jag förälska mig i henne
Dagen där på vill jag att du ska ringa för att du vill älska

Jag är en sökare
Och jag ska nog söka tills jag finner
Och jag fann gud i kvinnans skapelse
De där linjerna som gud i hennes godhet använt då hon skapade kvinnor, hennes systrar
Och som jag tillbett gud och hennes avbilder, naken med ansiktet begravt melan kvnnors lår
Enda gången som det känts som jag närmat mig källan till det som jag sökt
Och jag söker, och jag söker, och jag fortsätter söka, lite till, lite djupare, lite mer

Men jag börjar bli till åren
Inget är vad det en gång var
Och kroppen svek mig, sen besegrade jag kroppen och tvingade den till lydnad
Men min själ vägrar anpassa sig
Min själ vägrar lyda och den tänker inte stilla sig och åldras i takt med min kropp
Och i detta dysfunktionella förhållande är jag fast





Fri vers av PPQ
Läst 73 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-19 21:43



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Naket beskrivande om sökandet efter det högsta i livet, kärlek, en törst efter det människan sätter högst i livet.
2021-07-20
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ