Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rimmad dikt


SLUTET

När allt är slut.
Vad händer då.
Kanhända blir jag
ett litet strå.
För människor
att trampa på.




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-20 10:38



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Koncist-fint!
2021-07-24

  Larz Gustafsson VIP
Din ande kommer till himlen eller förtappelsen, beroende på om du accepterat Jesu frälsningserbjudande eller ej.
Det är vad som händer.
2021-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl