Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Olympiska sporter med sexuell touch. Norvagismer, Norvagisms Beach Handboll


Inte heller en torr, NOR vagina?

 

 

 

De norska beachhandbolldamerna valde att bryta mot det omtvistade bikinikravet i EM.

Nu tvingas de böta 150 euro per spelare i laget.

 

I en tät bikini, ett elastiskt syntetiskt tyg på några centimeter som du inte kan se om det är elastiskt tofs för att hålla håret rakt, vilket i bikinin faller blir som ett tunt snöre som dras genom botten och fittan och den minsta mindre rörelse känner att du är upphetsad eller, i förekommande fall, hos nyromantiska idrottskvinnor blir du irriterad och vestibular urinvägsinfektion förvärvad och ordnad!

Där kondomen hålls i kylen full av vatten som i civilförsvarslektionerna under värmeböljan. Erbjuder funktionärers i entrédörrar …

I antik medicin sägs det att en kvinna bara ska ha bomullsshorts för att få rätt intim hälsa och bara dricka naturliga citrusvätskor.

  • I mini-bikinirepet,
  • Så här såg jag de afrikanska infödingarna vid parningsdanser där de masserar den intima delen av kroppen med ett desinfektionsmedel och sedan hoppar åt höger och vänster tills systern sätter sig ner på en karl och alla drar sig tillbaka till hyddan med vinnande par.
  • Detta kallas regelbunden stimulering av den bioeffekten av Afro-kvinnans i beskurna kultur.
  • Norsk kvinna handboll på stranden. Ett stort intresse för konceptet handbollsklubbar lanseras ordentligt, så att e-sport kan göra mer i marknadsföringen av porrindustrin jämfört med sport för synens skull och total hån glädje när kvinnan faller i sanden och vill tvinga ut det med fingret!
  • Norska strandhandbolltjejer har valt att bryta mot bikinikravet i EM.de och idag får de nu böter på 150 euro för varje spelare i laget.
  • Kvinnor måste bära sport-behåar och bikinibyxor - något som Norvagisms Beach Handboll Association länge har kritiserat.

I bronsmatchen i EM mot Spanien i Varna, Bulgarien, på söndag, följde laget inte reglerna och hade på sig shorts.
Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-20 12:41Bookmark and Share


  Koloristen VIP
Det är en hel vetenskap, det där.
2021-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP