Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Men först en tur med stavarna!


Poetisk vardag?

Ute blåser sommarvind

den skröplige fryser,

bara tolv plus häruppe

poesin flagnar på väggen,

luften räcker ändå inte till

Den skröplige fryser....

Han går snart till

de sälla jaktmarkerna

Vilken härlig fröjd!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 157 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-07-20 18:49



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Bra makaber text!
2021-08-02

  Monica Lindgren
Bra! Galghumor!
2021-07-26

  Bibbi VIP
Det var inte mycken värme:-(
2021-07-23

    Lena Staaf VIP
Poesin flagnar på väggen - det var väldigt fint och poetiskt skrivet!
Hoppas du slipper frysa. Här har vi 30 grader och det är,dör varmt.
2021-07-22

  Marita Ohlquist VIP
Oavsett vädrets inverkan, blev det en bra dikt.
2021-07-21

  Sparvögat VIP
Ja även sommaren kan bära med sig kyla, klä dig väl…
2021-07-20

  Kajan VIP
Här känns vinden bister, för kroppen; medan anden lever i högönsklig välmåga. Berörande.
2021-07-20

  Fjellhuldra VIP
Kalla sommarvindar kan vara
bättre än hetta som varit.
Fint kunna klä sig gott
Gå på sällan jaktmarker.
Fint rytmisk diktat.
2021-07-20

    Ohemulen VIP
Hu ska det stå.
2021-07-20

    Ohemulen VIP
Kalla sommarvindar som gör att poesin flagnar, ju... Ta på vintermössa och lovikkavantarna, än lever du.
2021-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy