Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOMMARHETT

TANKAR TILL MARIA.

ditt öde förutbestämt
könsrelaterad
bebådelse dagen

ungt och moget kved
öppnas
för den helige anden

Bosse 200721.





Fri vers (Spoken word/Slam) av Bossepoet från Österbotten
Läst 97 gånger
Publicerad 2021-07-20 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten