Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På spaning med Proust

På spaning efter den tid som flytt
ger näring åt något nytt
när korsbefruktning sker
det poeten nya intryck ger
Han exelerar i glans
med dikter av stor substans
Söker sin väg i ny poesi
skriver med stor energi
Tiden skymtar bort
han har presterat något stort
Berömd och stor han blir
Postumt tyvärr.
Så kan det gå
men berömd ändå




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-20 22:27



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Härlig dikt med rytm och rim!
Om man inte tänker på att man måste bli berömd så blir diktningen friare!
2021-07-22

  Öknens Ros VIP
Ja, så kan det gå, ett flertal blir berömda efter sin död. Fina rim och rytm i texten.
2021-07-21

  Lottie Ålhed VIP
Mycket fyndig dikt med bra flyt.
2021-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP