Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaccinationstid

Äntligen tog vi beslutet
att lugna närstående
och säga ja
till covid-vaccin

Det tog oss en dag och en kväll att
boka vaccinationstid
och kolla väg....

Krånglet började med ett Bank Id
som ogiltigt förklarades ogiltigt...

Vägen till lokalen
enligt Google-map
tog 9min att cykla

Vi provkörde
och kom hem efter flera timmar

min man hade blåmärken efter fall från cykel
jag hade blodigt björnbärsrisade armar...

Det här skriver jag
för att andra som känner sig främmande
inför hur saker och ting tänks gå till idag
ska känna sig lite lättare till mods...
- allt tänks ju gå så snabbt
men vi förstår inte riktigt hur
kanske måste bil och smartphone till
vad vet jag...

nej, inte är vi covid-vaccinerade än
vi har tio sköna dagar på oss
att bara vara till
hålla avstånd och tvätta händer

bokad tid blev bra
med bara 5min mellanrum från varandra
som det passar oss
parhästar!

P.S. Något att se fram emot är
att svärsonen bjuder på whisky
när vi fått vårt vaccin! D.S.




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-21 00:10



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Wow! Verkligen inte lätt för oss i den äldre generationen att förstå o hänga med i allt det nya,snabba! Med mycket möda o stort besvär löste ni det. :) Bra kämpat!
2021-07-26

    Lena Staaf VIP
Åh, dessa tekniska vedermödor! Roligt och på sätt och vis tröstelikt att läsa. Tillkortakommanden som övervinns, segerviss final!
(Men fortsätt att hålla avstånd och tvätta händetna!)
2021-07-22

  Kungskobran VIP
Jag fick ingen whiskey, tack för tipset får ta en nu i stället.
Kul skrivet.
2021-07-21

  aol
Så sant så det kan bli
bra skrivet gillar oxå slutet
2021-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP