Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rörelser

säg mej var är dom vackraste platser att bo

där själen kan få ro

man blir omplanterad

vid flyttningar ,

jordmånen är olika,

men man är ju samma blomma??




Fri vers (Fri form) av aol
Läst 481 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2021-07-21 07:40



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Din fråga, bästa aol,
vill jag begrunda
innan 'flyttningen'
2022-01-09

  Solstrale VIP
Fin och värdig vers!
2021-10-29

  AiA Maria den fria


Liv i ständig förändring

påminner mig om att hålla balansen och värna mitt eget inre ljus oavsett andras val och omständigheter.

Tack!
2021-10-27

  Stanley Rydell
Ja det är vackrast där blomman finns! Sant om liv, förändring och identitet.
2021-07-31

  Eva Helene VIP
Mjukt, vackert och så klokt skriver du.
2021-07-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbart fint konkluderat samt framfört, en sanning i ord
2021-07-24

  "Silver" VIP
Så sant! Träffande liknelse.
2021-07-23

  Blomma-Stjärna VIP
vacker poesi som väcker tankar

"samma blomma" kan växa sig olika hög, lysa eller vissna, beroende på om den får sitt behov av näring och värme och fukt...
2021-07-21

  överlevaren VIP
....där rötterna får fäste och växer....
2021-07-21

    ADI Nehlin
Fint skaldat, väcker tankar.
2021-07-21

  limerick
Instämmer till fullo i Maritas kommentar.

2021-07-21

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text om livet.
Oavsett om det är bördig mylla eller karg och stenig mark, kan livets blomma få rotfäste och känna lugn och harmoni.

2021-07-21
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol