Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taktiska drönare är på väg…

 

 

Att tänka positiv som politiker gör ett bra exempel i dagens läge.

  • Medan Rumänien konfronteras i 40 regioner med vattenöversimningar politiker flyger på semester eller till Ungern och ger lite tidning solidaritetnyhetsartikel.

Barn lämnar landet och deras familjer och säljer sig själva på 10 000 euro till de behövande, i den stora världen då de där  kontrolleras av familjemedlemmar anslutna till maffian, många är på väg till Sverige, för här är gardinen öppen för bedrägeri.

Oberoende TV skrika från norra landet denna morgon efter hjälp för att stoppa den ohållbara attityden att bli fördriven ur landet,  medan rumänska president är nominerad till att bli NATO generalsekreterare nästa år 2022;

Slum scener eller avrättningar som i México avskräcker turismen och är väldig sällan avbildade.

Men dem hade en fantastisk idé   efter Europa   klagade på svenska skrattmåsar.(*)

”Taktiska drönare, enligt Natos standarder, kommer att tillverkas i Bacau efter bästa laser fabrik, redan existerande.

Det handlar om ett partnerskap som tecknats mellan Aerostar och ett brittiskt företag.

Systemet har testats vid uppdrag i Irak och Afghanistan, både dag och natt.

Både Romaero och National Institute of Aerospace Research kommer att delta i detta projekt - det största i sitt slag i Europa”.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-21 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP