Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillstånd

 

 

när jag är deppig och låg

du finns där och tröstar

även i gråa höstar

när allt i svart jag såg

 

livet har sina sidor

de mörka tar ibland över

hur mycket man än försöker

man går på minor

 

desto bättre när man energi har

och livsglädjen sprudlar

man äter nudlar

överskottsenergi man har kvar

 

vad göra med denna energi?

som utlopp måste få

man måste bra må

jo, då blir det poesi!

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-21 09:46



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Poesin är till hjälp både då man är låg och då man sprudlar av överskottsenergi!
2021-07-22

  Bodingen VIP
Penn-poesi preciserad perfekt på poeter.se.
2021-07-22

  Susen VIP
Poesi är en lisa för själen
2021-07-21

  överlevaren VIP
Ja att skriva gör gott!
2021-07-21

  PPQ
så fin
2021-07-21

  Marita Ohlquist VIP
Både att läsa och skriva poesi har stor betydelse i våra liv.
2021-07-21

  Sparvögat VIP
Så härligt att få utlopp för sin energi i poesi och förmedla både mörka och ljusa tankar…
Då får vi mer poesi att njuta av:)
2021-07-21

    ej medlem längre
Promenader hjälper mig
2021-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP