Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Typ kallt!

 

Kall liv!

Kall värld!

 

Kall människa!

Kall hjärta!

 

Kall familj!

Kalla barn!

 

Kalla känslor!

Kalla harmonier!

 

Kalla vänner!

Kalla grannar!

 

Kalla människor!

Kalla städer!

 

Kalla dikter!

Kalla tider!

 

Kalla lek!

Kalla händer!

 

Kalla drömmar!

Kalla fantasier!

 

Kalla dumheter!

Kalla sympatier!

 

Är från en människa och in i en annan människa




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2021-07-21 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP