Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära, både i mörker och ljus

 

 

 

Jag vill gå vid din sida
när du vandrar i mörker

 hålla om dig
tills ljuset återkommer

ta dig i handen
och fortsätta att gå

vill vara dig nära
både i mörker och ljus








Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2021-07-21 11:16



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så fint och kärleksfullt.

2021-07-27

  lila fjäderblomman VIP
Inte det enklaste.... fint att kunna!
2021-07-26

  Eva Helene VIP
Så innerligt och vackert!
2021-07-25

  aol
Underbart just så min vän vilken fin själ du är
2021-07-24

  Solweig Jansson VIP
Vackra ord och tankar !
2021-07-23

  Gunnel Eriksson VIP
Din dikt får mig att tänka på
föräldrar till Utöya denna dag
tioårsdag. Du får oss att förstå
att sorgen tar tid.
2021-07-22

  Kajan VIP
Fin rytm, och så viktigt med solidaritet i kärleken, det är Den Stora Tryggheten.
2021-07-22

    Lena Staaf VIP
Vvackert och ömsint skrivet om att vara ett stöd hur svårt det än kan kännas.
2021-07-22

  Susen VIP
Fint skildrat om närhet i mörker och ljus
2021-07-21

  överlevaren VIP
Fina kontraster i dina ord....nyanserad text!
2021-07-21

  Olof Lagerhorn VIP
Innerliga ord om medkänsla och
solidaritet.
2021-07-21

  Sparvögat VIP
Att ha någon vid sin sida både i glädje och sorg är en gåva man måste vårda väl…
2021-07-21

  Niliboy
Så fin poesi om vår längtan till närhet!
2021-07-21

  Öknens Ros VIP
Att få vara nära i både mörker och ljus betyder allt.
2021-07-21

  Maria Sundelin VIP
Varmt och ömsint
Kramar
2021-07-21

  Blomma-Stjärna VIP
kärlek i nöd och lust -
att säga ja helt och hållet
ja till hela biten
- lycklig den som får en mogen människa vid sin sida
som mor, vän eller partner

lycklig du som har kärlek i ditt hjärta

jag önskar också mig
och alla människor att kunna vara nära i både ljus och mörker!
2021-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP