Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyrahundra gram

Se, där går hon
fyrahundra gram för tung
av drömmar han fruktar förändrar
honom andra världen barnen
henne

Se där, ecce homo
åttahundra gram för mörk
av livsval gjorda i skuggan av
päron andra världen gud
honom

Svårast är en enkel väg,
en jämnad väg
och vackrast en skrynklig själ,
en annans själ.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2021-07-21 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP