Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandra vidare

 

 

på den smala vägen man ingen möter

ingen som en bemöter

ensam får man på vägen vandra

vem ska man för detta klandra?

 

på den breda vägen är man många

där kan man dagen fånga

livsglädje präglas på denna stig

både för dig och mig

 

att ensam i livet gå

kan ju var och en förstå

ej är livets mening

utan att leva i förening

 

att ej unna människan glädjen

trevligt sällskap på färden

nog är det aningen förmätet

fast numera man träffas på nätet

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-07-24 13:39



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Fordonsvägarna blir ju bara smalare och smalare, snart är gång- och cykelbanorna bredare än de. Livsfarligt vilken väg man än går!
2021-08-02

  Kajan VIP
På den ”breda” vägen kanske man riskerar att möta för många..? Och om vägen är för bred, då ser man inte vart den går…
2021-07-30

    Lena Staaf VIP
Gemenskapen är det viktigaste oavsett på vilket sätt man möts.
2021-07-24

  Sparvögat VIP
Ja vänskap är, viktigt som du så fint förmedlar, även om den kan se ut på olika sätt…
2021-07-24

  Susen VIP
Ja tänk hur utbrett det är med nätkontakt. Värdesätter verkligen mötas öga mot öga
2021-07-24

  överlevaren VIP
Fotspår genom livet....
2021-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP