Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön

Var min trädgårdsmästare
Låt din Andes fullhet lämna dagg
i själens landskap
Behåll mitt hjärta öppet
mot himmelen




Fri vers av Flying Anna VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-07-21 12:01



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så vacker bön. Du skriver så fint. Tack!
2021-11-30

    Sefarge VIP
En nåd att stilla bedja om!
Tack för skrivandes
Skönhet!
;)
2021-07-26

  Solweig Jansson VIP
Åh, så fin ! Den sparar jag !
2021-07-22

  Ulf Carlsson VIP
Trädgårdsmästarmetaforen är en klassisk bild av det gudomligas omsorg och skötsel av skapelsen, fint varierad i denna "Bön"!
2021-07-21

  Kajan VIP
Underbart, med en stor, vidsträckt känsla i dessa väl valda ord.
2021-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP