Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
(vissa kurser bör tas om benfrihet på stranden)


Ungrarna vill ha ett friskt folk från topp till tå.

 

 

Strävan efter moraliska principer och utvecklingen mellan det som är vackert och hälsosamt. Om vissa ungdomar säger att hormonell reglering kallas kärlek och hamnar hos bluff psykologer och indoktrineras att de är i fel skön

Då så säger gynekologer att det ibland bara är destruktivt sex och socialt brott och ingen kvinna blir lesbisk om man träffar på en äkta karl eller en soldat bög.

Polen och Ungern respekterar inte rättsstatsprincipen, EU-ländernas ekonomiska bidrag bör kvävas. Detta säger EU: s gröna partis parlamentsledamot Alice Bah Kuhnke i ett pressmeddelande med i en ny EU-rapport och att den bör stänga kranpengarna för Warszawa och Budapest som ett straffmedel.

Hon skriver också att de som betalar priset för den odemokratiska politiken i länderna är kvinnor, HBTQ-personer och minoriteter ”som för närvarande kämpar mot vindarna för att deras rättigheter ska kunna uppfyllas i deras ursprungsländer.

Om jag får lov och svära och tala objektiv sa jag något typiskt på ungerska:

"kuk i röven" till den som talar utan kunskap om orsaken!

Denna förbannelse beteende utnyttjades så mycket efter kriget av individer som ville lossa sig själva mentalt att det blev den mest skamliga sociala fläcken i Ungern precis som polackerna sa "hora" när som helst, så att allt polskt folk förtalades själv och samlades i samma kruka med social skit som en nation via språket.

Men sanningen är långt ifrån vad europeiska politiker vet om det ungerska och polska folket. att de är flitiga människor och med mycket mer stabila moraliska principer än de andra köttiga folken som säger inte NEJ till ingenting och sätter inga gränser för någonting.

Ungerska president Orban själv blev fångad av ungerska polisen vid en HBTQ svensexa tidigt på våren och tvingades fly på regnrören för att inte arresteras.

Vad som händer i Ungern är just en hänsynslös och vilseledande händelse, samma som när Alice går naken runt om i huset och hennes aktiviteter ses på EU: s deputerikammare. Och alla skrattar i ett år och sedan några tallar till flicka, men hallå du är utan kläder på dig!

Kommer hon att vara lesbisk när hon gör sin personliga hygien då? Självklart inte! Men när folket bara vill tro vad de vill, kan ingen kontrollera det.

Ungerska kvinnor är fortfarande romantiska, de värdesätter kyssen som stulits på en semester av en donjuan.

Men ingen ungersk kvinna vill att deras döttrar ska bli kändisar i porrindustrin, de hade Cicciolina, som de exporterade till italienarna, och de skäms. Skådespelerskan för vuxna filmer som bara gör naturlig romantisk kärlek nu mera,      inte sex och blev parlamentariker som hon blev ombedd, ser ni priset var högt för att nå i politiken

Så här är ett bra exempel på moraliskt beteende, efter vilket ungrare nu strävar efter i den tolfte timmen, år av slitage och förtvivlan önskas nu absolut av föräldrar som ber regeringen om lag och ett förståelser för skampålens exempelungrare är kända i världen för.

Den destruktiva sexindustrin används även i OS av andra stater med lobbyister och lockbete för acceptans och mutas med maskingeväret ... som sexslavar

EU bör kommentera det reformerade folks operativa struktur och kraven på den nya Europakartan skaffa gender länder och bostäder…analysera för vad är bra för varje land. Inte som nu alt i allo bedriver sitt vansinne idé.     I skolväsendet, i äldreomsorg.  osv.

Om vissa människor vill ha så i enlighet med goda sedvanor sedan att associera var det beror  EU och guda sociala principerna flyttar dit,

så bara kompletteras som en reseförsäkringslista:

 inga små barn, inget buller, dofter av orientalisk mat, kontakt genom sexuell läggning och inte av andra heta blinkar.

Obs! Jag stänger kommentaravsnittet för att jag bara blir illamående i magen när jag hör om HBTQ-personer, samma som om jag ser kvinnor amma offentligt.
Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-21 12:35Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP