Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Beskänkt av sprattelvatten


det är då glädjedropparna rusar
kostbaraste sprattelvatten
sprillans euforiskt
då lyckobägaren väller över
då tömmer vi kruset på dropparna
vi behöver

axade iväg med alla växlar ilagda
brådskan glömde
till tomtgränsen soptunnan
måste varit en vikarie skötte allt själv
visst blir en glad
då någon sköter fotarbetet
då hjärnkontoret
tänker på andra




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2021-07-21 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP