Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vi ser i regnet

Kanske faller regnet

För att få oss att bli medvetna 

Om i vilken takt våra andetag går

 Kanske är det så

 

Eller 

 

Faller det för att ta reda på

Om vi ser regnet som just regn

Unika droppar som faller

I ett förutbestämt mönster

 

Eller

 

Ser vi det bara som vatten

Något som gör oss både

Blöta och frusna i stunden 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-26 07:38



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
En underbar dikt som jag tar till mitt hjärta....
2021-08-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om olika sätt att uppfatta regnet.
2021-07-26

  Nanna X
Fina filosofiska frågor i regnet!
2021-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP