Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på oss


Ditt namn

ville skriva det så att din betydelse 

förblödde under mina fötter 

 

ditt namn 

din människa 

 

molnen skvalpar under 

månsten glöder 

 

livets töcken letar ännu fingrarna 

de gräver spår i jord 

 

Luktar efter dig under fuktens lakan 

 

ögonen söker och hittar spår där 

huvudet lyftes uppåt tiden spårar 

oss i naturen i vissa dofter spår 

 

där just där lyckan kliar längs med 

låret knappt kan fångas 

 

hisnar fryser vi till 

 

 

 

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-22 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP