Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte nödvändigtvis rätt men absolut heligt riktigt


En barnskändares dom



halva bibeln stack ut ur bakhuvet på honom
där han låg, naken med bara prästkragen på

på mage, med halva gamla testamentet så
hårt upptryckt mellan skinkorna att saken
krävde två experter att säkerställa faktum



Ingen fälldes för brott, för en gångs skull
gick skam före skuld där rätt redan skett







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-22 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP