Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Permitterade - Tanka

 

Ormen flyttar in

björnen bäddar sitt ide

perennen skendör

trötta sommarjobbare

stämplar ut för säsongen

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-10-03 23:17



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, så är det å en annan är också permitterad! Härligt!
2021-10-04

    Lena Staaf VIP
Jättefin bild av höstförändringarna. Skönt för djuren och växterna men tragiskt för den som blev arbetslös. Även om hen kanske också behövde vila.
2021-10-04

  Öknens Ros VIP
Skifte i natur och samhälle, fint beskrivet i din tanka!
2021-10-04

    Sefarge VIP
Snyggt utskrivet
Om den stora
"Dvalan" som
faller in
;)

2021-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP