Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utbytbar

Om du är där du är för vad du gör så är du enkelt ersättningsbar.
Om du är där du är för vem du är kan du aldrig ersättas.




Övriga genrer av JanneD VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-22 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP