Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akvariebagatell

 

 

Burfågeln ser sig

själv i spegeln bättre

ett liv på pinne

än fisk i grumligt vatten

utan någon chans att fly

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-22 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP