Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergången

Vi föds och dör.
Sen livet bort oss för,
från denna värld till nästa.
Allt som sker är för vårt bästa.

Livet är så kort,
blott en blinkning bort.
Det följs av en transport,
till nästa med gudomlig eskort.

Vi föds på nytt.
Kroppen blir utbytt,
skeendet är skräddarsytt.
Vår kärlek är allt som betytt.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-22 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP