Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kopplingen mellan kroppssmärta och problem i ditt liv.

 

Psykosomatik är en gren som hanterar effekterna av våra känslor, rädslor och blockeringar på hälsan, det är vetenskapligt bevisat att våra inre upplevelser och känslor liknar fysiska sjukdomar. ben: indikerar konflikter mellan livets principer, ben värk hindrar oss från att gå framåt, därför är det relaterat till vår attityd till framtiden och förmågan att gå framåt i livet.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2021-07-22 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP