Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Auditiv

Livet med en visuell
innebär en massa gnäll,
när jag inte räcker till
att skapa ytan denne vill.
Allting måste "se bra ut",
tills min energi är slut.

Med en kinestetisk vän
är kroppen ofta på spänn.
Om jag inte rör på mig,
visar knappast denne sig.
Att röra sig är A och O.
"Det känns bra" skapar ro.

Själv blev jag auditiv.
Lyssna är mitt tidsfördriv,
på musik och poesi.
Det skänker mig eufori!
Allting måste "låta bra".
Samklang är att föredra.




Bunden vers av Camilla Heinonen VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2021-07-22 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP