Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Må dina vingar bära

Brukade tänka
din lille stackare
ständigt så
ynklighetspipande

kurande under buskar
vilsen på sandlådekant
allenatrippande över gården

mindre än andra
ungar i området

plötsligt ett liv och kiv

genom fönstret ser jag
ett desperat näbbande
efter måsmammakontakt

hon ignorerar dig
vänder sitt huvud bort

tyst här nu är
hoppas innerligt
dina vingar bär






Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-22 18:18



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Naturen har nog så sett till att det mesta till slut bär, utan att brista.
2021-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP