Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arsenik för arsenik

Lossa varje tunga
kasta bergen i havet
en jätte vandrar bland oss:

välja kind och vända den till
se i barnen en framtid
och i främlingen en vän.

Arsenik för arsenik
även i mindre mängd:
Ett enkelt vänligt ord.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2021-07-22 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP